BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

farah hanie

Sunday, 16 December 2012

Antara kauu .. Dia...

Assalamualaikum ,
Dah lama kan yoi ta update blog , almost 9 month , mcm ibu nak bersalin kan ,
Just want to share , about love love love love :( .
LOVE IS COMPLICATED ,

Okay la , nak dipendeK kan cita , yoi kenal fyrra almost setahun setengah laa , and yoi kenal nisa A.K.A bedah ,  dalam 6 bulan nie .
Yoi dah mula rapat ngan fyrra dalam bulan 8 . First2 just nak jadi bff jee . Tapi entah la , makin hari perasaan tuu berkembang menjadi sayang , seriusly , yoi sanggup tolak first love yoi semata2 untuk fyrra , yoi pn dah kenal hati budi dia , kisah silam dia , dah meet parents dia .. Dia pon dah simpan perasaan diam2 kat yoi ,
So 15 dec 2012 , yoi telah buat something yg yoi ta penah buat , Korang imagine , biasa if someone nak kapel ngn sape2 ,  kita biasa gune hp or fb utk luahkan ,, but yoi ta , fyrra nak yoi ckp sendiri at her mom , seriusly ... Takut + cuak + seram sume ade tau ..alhamdulillah , yoi dah luahkan kat ibu fyrra yg yoi nak jaga fyrra elok2 .. And ibu fyrra restui hubungan kiteorg , alhmdulillah sangat2 ..

But dalam masa yg sama , ade somone yg berharap sangat ngan mail , nama dia bedah bukan nama sebenar . Seriusly , yoi mcm ta percaya yg dia boleh ade perasaan kuat mcm tu , sbb kita kenal just at facebook .. Dalam masa yg sama , yoi ta sanggup nak bagi bedah menangis sbb yoi .You know what , bedah dah baikk sangat ngan yoi , bedah dah bnyk bersaba dgn perangai yoi , tapi mimpi tu dah memberi petunjuk yg fyrra sesuai ngan yoi ..

Tapi seriusly , bedah ta kan sedih lama2 . Sebab bedah kan jumpe ngan somone yg better than me , yg boleh bahagia kan bedah , yg boleh menyayangi bedah , yoi hanya menyakiti hati bedah ,,
Bedah mmg kuat , bedah ta boleh tunggu yoi lama2 , yoi ta nak bedah sakit .. Seriusly ..
Yoi ta nak kita lost contacts , yoi nak kita jadi bff , while nak tgk bedah senyum omeyy tu ..

Setiap orang ade cinta masing2 ..tapi remember what i said , cinta itu tidak semestinya memiliki dan dimiliki , yoi nak jaga hbungan yoi ,

0 comments:

 
Watermelon